Vi har vores eget køkken og en fast køkkenmedarbejder, som er uddannet kok og laver skøn mad til os hver dag.
Vi har fokus på, at børnene får sund og varieret mad, som er økologisk, bæredygtig og lavet af sæsonens råvarer. Maden er primært vegetarisk, og så får vi kød og fisk ca. en gang om ugen.
Vi tilbyder både morgenmad, formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad. På Aula kan I hver uge følge med i, hvad vi spiser.
Madmod og madglæde
Vi har stort fokus på madmod, madglæde og selvhjulpenhed ved måltiderne. Hver uge laver vores kok en madaktivitet, som børnene på skift er med til - det kan være at udhule græskar og lave græskarsuppe til halloween eller lave syltetøj og andre syltede sager, når vi har høsttema.
Hver dag laver vores kok et lille eventyr, som tager udgangspunkt i dagens frokostmenu, og som vi læser højt for børnene, når vi præsenterer maden. Det skaber en rigtig god start på måltiderne og gør maden ekstra spændende for børnene.